Ви зараз переглядаєте Творчий розвиток майбутнього вчителя: дискусійна платформа до Днів науки

Творчий розвиток майбутнього вчителя: дискусійна платформа до Днів науки

14 травня в рамках Днів науки у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» студенти та викладачі організували дискусійну платформу на тему «Творчий розвиток майбутнього вчителя початкових класів в умовах викликів сьогодення».

В обговоренні акцентували увагу на сучасних підходах до розвитку творчості у майбутніх учителів початкових класів, формуванні професійних компетентностей.

Своїм багатим практичним досвідом педагогічної майстерності поділилась народний вчитель України Надія Пушкар.

Про реалізацію творчого потенціалу педагога через призму Професійного стандарту вчителя початкової школи розповіла вчитель Луцького ліцею №9 Наталія Соняк.

Питання наступності фахової підготовки здобувачів вищої та фахової передвищої освіти, оптимального поєднання теорії і практики студентів розкрила заступник директора з навчально-виробничої роботи Олена Пуш. А також зазначила, що під час викладання освітнього компонента «Дидактика» використовується спектр методів та прийомів, що сприяють розвитку творчих здібностей майбутніх учителів початкових класів.

Студенти 21 групи презентували розроблені інтелект-карти для роботи з учнями початкової школи, а також поділились змодельованими учнівськими портфоліо.

БІЛЬШЕ ФОТО