Ви зараз переглядаєте 80-річний ювілей коледжу!

80-річний ювілей коледжу!

2019 рік видався знаковим для Луцького педагогічного коледжу та окреслив новий вектор розвою для одного з найавторитетніших закладів освіти Волині. І серед багатьох вагомих подій, безумовно, одна з найяскравіших – це святкування 80-річчя нашої альма-матер.

17 грудня у Волинському обласному музично-драматичному театрі з нагоди ювілею Луцького педагогічного коледжу зібралося добірне товариство. Привітати рідний заклад освіти Луцьку педагогічну школу – Луцьке педагогічне училище – Луцький педагогічний коледж прийшли випускники різних років, ветерани, які всі свої знання й уміння висіяли на благодатну педагогічну ниву, адже нинішній 80-річний ювілей – це наукові, професійні, мистецькі, спортивні здобутки сотень викладачів, котрі присвятили своє життя, свій педагогічний талант розвитку та утвердженню української освіти.

З вітальним словом звернувся до гостей господар свята – кандидат педагогічних наук, доцент, заслужений працівник освіти України, директор Луцького педагогічного коледжу Петро Микитович Бойчук, який зазначив, що ювілей коледжу – ще одна приємна нагода відзначити високий професіоналізм, інноваційні освітні підходи та самовіддану працю викладачів.

Благословили святкування духівники Волинської єпархії на чолі з митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом, які наголосили, що тисячі наших випускників зробили гідний внесок у розвиток української освіти, активно творять духовну культуру України. Також здобутки нашого коледжу та його педагогічного колективу відзначили голова Волинської обласної ради Ірина Вахович, заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Світлана Мишковець, заступник начальника управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації Тетяна Соломіна, заступник луцького міського голови, випускниця Луцького педагогічного коледжу Ірина Чебелюк, очільники провідних закладів вищої освіти Волинської області.

Вразив гостей святковий концерт, у якому 1679 обдарованих, ініціативних, наполегливих, життєрадісних студентів Луцького педагогічного коледжу продемонстрували свої творчі таланти й високі результати наполегливої роботи.

Сучасний світ ставить перед учителем високі вимоги. Педагог ХХІ століття має філігранно володіти фаховою майстерністю, іти в ногу з часом і навіть на крок попереду! Луцький педагогічний коледж, який завжди працює на перспективу, продовжує традиції утвердження національної державності, пріоритету людської гідності та високої освіченості.

Бажаємо всій багатотисячній родині, яку єднає славне ймення Луцька педагогічна школа – Луцьке педагогічне училище – Луцький педагогічний коледж, невичерпної енергії та молодості душі, твердості духу і далекоглядності у задумах, нових перемог на благо України!

Тобі, наш коледже, бажаєм щиро та уклінно

Зустріти сотий і двохсотий ювілей!

Зорій яскраво, гордо і незмінно,

Плекай щодня на славу України

Достойних – з гордим іменем – людей!