Ви зараз переглядаєте Онлайн-засідання Вченої ради у Луцькому педагогічному коледжі

Онлайн-засідання Вченої ради у Луцькому педагогічному коледжі

Онлайн-засідання Вченої ради у Луцькому педагогічному коледжі, яке відбулось 22.04.2020, має важливу ціль – забезпечити якість, ритм роботи закладу освіти та вирішення всіх актуальних на даний момент питань!

Важливим питанням порядку денного було затвердження фінансового звіту коледжу за 2019 рік та кошторису доходів і видатків на 2020 рік (доповідач – головний бухгалтер Заверуха О. М.). Обговорювали стан охорони праці та пожежної безпеки у коледжі і гуртожитку та заходи щодо їх покращення (інженер з охорони праці Коритана З. М.). Про хід підготовки до акредитації та ліцензування спеціальностей та освітніх програм у Луцькому педагогічному коледжі у 2019/2020 та 2020/2021 н.р. доповів заступник директора з навчальної роботи, кандидат педагогічних наук Борбич Н. В. Голова первинної профспілкової організації студентів Хомярчук А. П. висвітлила питання про хід виконання та затвердження Угоди між адміністрацією та профспілковим комітетом студентів Луцького педагогічного коледжу. Управління змінами у контексті забезпечення якості вищої педагогічної освіти: національний та регіональний виміри – питання, розглянуте у виступі декана факультету початкової освіти та фізичної культури, кандидата педагогічних наук, доцента Фаст О. Л. На засіданні Вченої ради було затверджено голів екзаменаційних комісій атестації здобувачів вищої освіти.

Дистанційний формат роботи Луцького педагогічного коледжу в сучасних умовах стимулює викладачів та студентів удосконалюватись у цифрових навичках, бути у тонусі, активно комунікувати та якісно виконувати свої трудові функції.