Ви зараз переглядаєте Легкоатлетичний забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

Легкоатлетичний забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

Студенти та випускники Луцького педагогічного коледжу спеціальності «017 Фізична культура і спорт» взяли участь у Всеукраїнському патріотичному легкоатлетичному забігу в пам’ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за героїв України», який відбувся 26 вересня 2020 року.

На Театральному майдані зібралося понад триста бажаючих віддати шану полеглим воїнам. Перед початком забігу пам’ять загиблих за незалежність і суверенітет України воїнів АТО/ООС, вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до стели «Героїв Небесної Сотні – Загинули за єдність України». Учасники пробігли дистанцію 1200м. за маршрутом: Театральний майдан – проспект Волі – перехрестя на вулиці Шопена і проспекту Волі – Театральний майдан.

Захід відбувся за підтримки Волинської облдержадміністрації, Управління у справах молоді та спорту, Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, Федерації легкої атлетики Волинської області, ГО « Члени родин загиблих воїнів в АТО «Надія», Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Шануємо пам’ять Героїв, які віддали своє життя за майбутнє нашої держави.