Ви зараз переглядаєте Питання публікацій у Scopus і Web of Science на часі!!!!

Питання публікацій у Scopus і Web of Science на часі!!!!

Сьогодні (19.01.2021) члени Ради молодих науковців КЗВО «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради відвідали методологічний онлайн семінар з питань написання та публікації наукових статей у виданнях, що індексуються наукометричними базами Scopus та Web of Science Core Collection. Спікерками заходу були Аліна Кривобокова, редактор Центру розвитку інновацій, міжнародного науково-технічного співробітництва Національного аерокосмічного університету імені М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» та Ольга Фаст, проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці КЗВО «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради.

Пані Аліна ознайомила з особливостями обрання журналів для публікації (що індексуються у Web of Science / Scopus) та тонкощами підготовки статті за вимогами.

Висловлюємо неймовірну вдячність кожному спікеру за підготовку та проведення семінару, за бажання ділитись досвідом та цінними порадами з молодим поколінням науковців. Переконані, що отримана інформація стане поштовхом для активних дій!!!