Ви зараз переглядаєте ВИПУСК – 2021

ВИПУСК – 2021

Квіти, вишукані сукні, щирі вітання та побажання, посмішки та сльози і навіть пропозиція руки і серця – таким запам’ятається випускний 2021 року, який 25 червня відбувся у Комунальному закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради.

На урочистий захід з нагоди вручення дипломів випускникам завітали перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук, заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Людмила Тимощук, заступник начальника управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Тетяна Соломіна, голова Волинської обласної організації профспілки працівників освіти і науки Василь Грановський, ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось.

Цього року 480 студентів отримали дипломи бакалавра і молодшого спеціаліста, з них 114 – дипломи «з відзнакою».

Від сьогодні поповнилась освітня родина Волині молодими, креативними, професійними учителями початкової школи, музичного мистецтва, фізичної культури, вихователями та музичними керівниками закладів дошкільної освіти.

Щиро вітаємо Вас, дорогі випускники, з важливим етапом у вашому житті. Нехай Ваш професійний і творчий шлях буде сповнений новими можливостями, цікавими перспективами, блискучими ідеями! В добру путь і успіхів в усіх починаннях!!!

БІЛЬШЕ ФОТО