Ви зараз переглядаєте Тиждень факультету початкової освіти та фізичної культури

Тиждень факультету початкової освіти та фізичної культури

31 жовтня у КЗВО «Луцький педагогічний коледж» стартував Тиждень факультету початкової освіти та фізичної культури, який присвятили нескореним містам України.

Впродовж п’яти днів студенти мають змогу переглянути фільми про українські міста, котрі зазнали найбільших руйнувань внаслідок російської агресії.

Насичену програму розпочав патріотичний захід «Обстріляні, але нескорені міста України». У віршованих та пісенних творах студенти передавали увесь біль, який довелося пережити тисячам українців. Проте, війна не зламала, а навпаки, лише загартувала. Сьогодні кожен допомагає ЗСУ як може, наближаючи нашу перемогу. Ректор коледжу Петро Бойчук гордиться дружнім колективом студентів і викладачів, котрі згуртувались у важкий час і з перших тижнів активно долучилися до різнопланової волонтерської роботи та продовжують відповідально навчатися і працювати.

Запрошена за захід Руслана Порицька, співорганізаторка  волонтерського штабу «Ангар», розповіла про щоденну роботу, яку вони проводять, починаючи з першого дня війни.

Найбільш емоційною стала пісня «Ой, у лузі червона калина» у виконанні квартету студенток коледжу чотирма мовами.

Впродовж п’яти днів студенти матимуть змогу переглянути фільми про українські міста, котрі найбільше постраждали внаслідок російської агресії. Окрім того, у програмі заходів до Тижня факультету початкової освіти та фізичної культури передбачені навчальні тренінги, унікальні майстер-класи та інші цікаві події.