Ви зараз переглядаєте Молодіжна стратегія – важливий напрямок у діяльності Луцького педагогічного коледжу

Молодіжна стратегія – важливий напрямок у діяльності Луцького педагогічного коледжу

21 грудня у КЗВО «Луцький педагогічний коледж» відбулося засідання педагогічної ради, де заслухали та обговорили питання щодо реалізації основних положень Національної молодіжної стратегії до 2030 року в умовах закладу вищої освіти.

В основній доповіді заступник директора з виховної роботи Тетяна Оксенчук зазначила, що сьогодні надзвичайно важливо створити можливості для молодих людей аби вони були конкурентоспроможними, сильними та здоровими, здатними впливати на процеси формування національної державної політики. Студентська молодь є потужною рушійною силою з великим потенціалом. Нові виклики воєнного стану в України внесли значні корективи в освітню діяльність. Проте, з перших днів війни наші студенти активно долучились до волонтерської роботи. Паралельно з навчанням вони продовжують здобувати перемоги на всеукраїнських та міжнародних турнірах і конкурсах. 

Підсумовуючи педагогічну раду, ректор Петро Бойчук підтримав важливі пропозиції та широкий спектр заходів, спрямованих на реалізацію основних завдань Національної молодіжної стратегії до 2030 року, розвиток талановитої молоді, створення умов для їх професійної самореалізації.