Ви зараз переглядаєте Освітній дайджест «Професія вчителя: традиції та інновації»

Освітній дайджест «Професія вчителя: традиції та інновації»

22 травня 2023 року викладачами Голя Г. М. та Козігорою М. А. був проведений освітній дайджест «Професія вчителя: традиції та інновації». Учасниками заходу були здобувачі освіти 21 ФК та 41 ПО груп.

 «Він актор, але його глядачі і слухачі не аплодують йому. Він скульптор, але його роботи ніхто не бачить. Він лікар, але його пацієнти рідко дякують за лікування та далеко не завжди бажають лікуватися. Де ж йому взяти сили для щоденного натхнення? Тільки в самому собі, тільки у свідомості величі своєї справи» (С. Л. Соловейчик) – такими словами розпочався захід. Протягом заняття студенти дізналися значення поняття дайджесту та варіанти його використання. Розглянули історію розвитку професії вчителя та традиції шкіл в сучасному світі.

Закріпили отримані знання за допомогою виконання практичного завдання – складання портрету сучасного вчителя. У представленні потрібно було використати чотири риси та якості вчителя та заздалегідь визначений предмет.

Підсумком заняття став перегляд відео-запису із думками студентів, викладачів, вчителів та мешканців міста про те, яким же має бути сучасний вчитель. 

БІЛЬШЕ ФОТО