Ви зараз переглядаєте Урочиста академія до Дня працівників освіти і Дня захисників та захисниць України

Урочиста академія до Дня працівників освіти і Дня захисників та захисниць України

28 вересня до Дня працівників освіти і Дня захисників та захисниць України у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» відбулась урочиста академія.

Хвилиною мовчання педагоги та студенти вшанували пам’ять полеглих героїв – захисників України.

День працівників освіти – це професійне свято нашого закладу, – звернувся у вітальному слові до колективу ректор Петро Бойчук.

–  «У кожного в житті є вчитель. Це унікальна професія. Вчитель навчає, виховує, формує особистість. Педагоги нашого коледжу надзвичайно віддані своїй професії. І сьогодні, коли в країні триває жорстока війна, вони докладають ще більше зусиль і, поряд з основною роботою, ведуть активну волонтерську діяльність, допомагаючи ЗСУ. Надзвичайно пишаюсь Вами, що в такий складний час ми сильні, згуртовані і працюємо як одна освітянська родина. Щиро зичу якнайшвидшої  перемоги, міцного здоров’я кожному і мирного неба!»

За вагомі здобутки в освітній діяльності подяку Міністерства освіти і науки України отримала проректор з навчальної роботи ЗВО «Луцький педагогічний коледж» Наталія Борбич, подяку Волинської обласної державної адміністрації – проректор з науково-педагогічної роботи і міжнародної співпраці Ольга Фаст. А також чимало педагогів нагороджені грамотами управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації та Закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж.

Святкового настрою додала вітальна патріотична програма від студентів та викладачів коледжу.

БІЛЬШЕ ФОТО