Ви зараз переглядаєте Від аудиторій до мегаполісів

Від аудиторій до мегаполісів

З перших днів перебування у Northampton Community College Ольгу Богдан вразила інтенсивність освітнього процесу. В Америці від студентів очікують повного занурення в навчальний матеріал. Викладачі заохочують критичне мислення та дискусії, що робить навчання більш інтерактивним і практичним. Це було дещо новим, але водночас дуже захоплюючим досвідом.
Жовтневі поїздки великими містами США дозволили відпочити та сповнитись новими враженнями. Вашингтон вразив своєю історичною величчю. Музеї, пам’ятники, Білий Дім – все те, що раніше було лише на фотографіях, тепер випала нагода побачити на власні очі. Прогулянка біля Меморіалу Лінкольна, відвідування Смітсонівського музею та спостереження за політичною атмосферою міста – це було неймовірно. Особливо пам’ятним став Капітолій – історично значиме місце, яке нагадало про демократичні ідеали Америки.
Поїздка до Нью-Йорка стала для Ольги Богдан особливою. Відчути енергію цього мегаполісу, побачити Таймс-Сквер і Центральний парк було захоплююче, але найбільше вразив Меморіал 9/11. Це місце, яке зберігає пам’ять про трагедію, було глибоко емоційним. Історії тих, хто пережив цю катастрофу змусили замислитися над важливістю миру та єдності в світі.
Відвідування матчу з американського футболу справило незабутнє враження. На стадіоні панувала захоплююча атмосфера єдності, яка дозволила відчути себе частиною великої спільноти вболівальників і зрозуміти, що таке справжня спортивна культура Сполучених Штатів, яка об’єднує в собі енергію та захоплення.