Ви зараз переглядаєте Команда Луцького педагогічного коледжу стала чемпіоном з волейболу серед закладів фахової передвищої освіти

Команда Луцького педагогічного коледжу стала чемпіоном з волейболу серед закладів фахової передвищої освіти

15 листопада у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» відбувся турнір з волейболу серед  студентів закладів фахової передвищої освіти в рамках ХХХІ обласних спортивних ігор Волині.

За першість змагались 9 юнацьких команд з різних коледжів Волині.

Попередньо команди вели боротьбу у двох підгрупах, з яких 5 змагались у Луцькому педагогічному коледжі і ще 4 на базі Технічного фахового коледжу ЛНТУ.

Сильне суперництво, чудову спортивну підготовку і технічну майстерність показали усі 9 команд-учасниць. І звісно, найцікавішими стали фінальні ігри за призові місця, котрі відбулись на базі Закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж».

У матчі за ІІІ місце волейболісти Любешівського технічного фахового коледжу виграли у команди Шацього лісового коледжу. А студенти Луцького педагогічного коледжу в підсумку запеклого і принципового протистояння подарували своїм вболівальникам  яскраву перемогу над збірною Технічного фахового коледжу ЛНТУ  та здобули чемпіонський титул як найсильнішої волейбольної команди.

Вітаємо юнацьку збірну Луцького педагогічного коледжу та її тренера Володимира Констанкевича з черговою перемогою!

БІЛЬШЕ ФОТО