Ви зараз переглядаєте Від академічної мобільності до кар’єрного зростання: останнє засідання Вченої ради у 2023 році

Від академічної мобільності до кар’єрного зростання: останнє засідання Вченої ради у 2023 році

21 грудня у Закладі вищої освіти “Луцький педагогічний коледж» відбулось останнє у цьому році засідання Вченої ради.

Учасники ради розглянули та затвердили ряд важливих та актуальних питань, зокрема: про академічну мобільність учасників освітнього процесу, порядок призначення здобувачам освіти іменних стипендій, проаналізували результати працевлаштування та кар’єрного зростання випускників коледжу.

Окрім того, заслухали інформацію щодо порядку ведення військового обліку серед педагогічних та науково-педагогічних працівників, про гарантії реалізації прав учасників бойових дій та їх дітей в освітньому процесі.

Затвердили план роботи на січень 2024 року, ліміт стипендіатів на ІІ семестр 2023-2024 н.р. та рекомендували до друку нові випуски наукового фахового журналу «Академічні студії» у серіях «Педагогіка» та «Гуманітарні науки».

Ректор Петро Бойчук подякував колегам за відповідальність, згуртованість і сумлінну роботу впродовж року, що забезпечує результативність та високі показники у різних сферах освітньої діяльності закладу, і паралельно з тим – активну посильну допомогу ЗСУ. Різноманітні благодійні акції, закупівля дронів, автомобілів, спеціального військового обладнання, технічних засобів, медикаментів та багато іншого, що регулярно передають працівники і студенти коледжу для військовослужбовців, є внеском кожного у перемогу України!

БІЛЬШЕ ФОТО