Ви зараз переглядаєте Підсумки діяльності ЗВО «Луцький педагогічний коледж» за 2023 рік: збори трудового колективу

Підсумки діяльності ЗВО «Луцький педагогічний коледж» за 2023 рік: збори трудового колективу

18 січня у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» відбулись збори трудового колективу за участі членів Наглядової ради на чолі із народним депутатом України Іриною Констанкевич, голови Волинської обласної ради Григорія Недопада, начальниці управління освіти і науки облдержадміністрації Наталії Матвіюк, голови постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору Волинської обласної ради Ольги Омелько, голови Волинської обласної організації профспілки працівників освіти і науки Василя Грановського, представників освітянських організацій.

Таке розширене зібрання традиційно відбувається на початку року, де ректор Петро Бойчук звітує про діяльність ЗВО «Луцький педагогічний коледж» за попередній рік.

Через війну, яка майже два роки триває в Україні, уся діяльність колективу – і працівників, і студентів – глибоко пронизана волонтерською роботою. Завдяки українським захисникам маємо можливість навчатись і працювати, тому великі зусилля Коледж спрямовує на допомогу ЗСУ.

Петро Бойчук відзначив високий показник успішності студентів, адже пріоритетним завданням закладу є надання якісних освітніх послуг. Випускники Коледжу надзвичайно затребувані в закладах освіти Волині. За результатами моніторингу працевлаштування близько 70% працюють за фахом.

Довіра до Луцького педагогічного коледжу та його імідж забезпечують успіх вступної кампанії. Окрім того, минулого року відкрили нову спеціальність 122 Комп’ютерні науки, яка на сьогодні теж користується попитом.

Також ректор інформував про високі результати акредитації двох освітньо-професійних програм фахової передвищої освіти – Дошкільна освіта та Середня освіта (Музичне мистецтво), що проводились у 2023 році, за які отримали максимальні оцінки! Зараз триває акредитація ще однієї ОПП – Середня освіта (Фізична культура).

У своєму виступі Петро Бойчук відзначив і високий рівень наукової роботи педагогів, плідну міжнародну співпрацю та участь у реалізації міжнародних грантових проектів.

Гордістю Коледжу є здобутки студентів. Більше 150 перемог у мистецьких конкурсах та 20 у спортивних змаганнях обласного, всеукраїнського та міжнародного рівня вибороли студенти продовж 2023 року. І місце здобули у комплексному заліку 30-ої обласної спартакіади Волині та 3 місце у літній Універсіаді України серед закладів вищої освіти.

Одним з основних проектів стало відкриття студентської телестудії «ЛПКмедіа», що сприятиме іміджу Коледжу.

Якість освітніх послуг залежить не лише від професійності педагогічного колективу, а й матеріально-технічного забезпечення. Тому постійно дбаємо про оновлення технічних засобів, комп’ютерної техніки, музичних інструментів, спортивного інвентаря, навчальної літератури, а також вчасний і якісний ремонт приміщень, аби освітній процес тривав у комфортних умовах, – підсумував ректор Петро Бойчук та подякував колективу і студентам за відповідальність та злагодженість в роботі, членам наглядової ради і голові обласної ради, як засновнику, – за постійну підтримку та довіру.

У підсумку зборів діяльність Закладу вищої освіти “Луцький педагогічний коледж” визнали успішною, а це є результатом багаторічної системної роботи колективу.