Ви зараз переглядаєте МОЛОДІ ТАЛАНТИ ВОЛИНІ: обласний мистецький конкурс

МОЛОДІ ТАЛАНТИ ВОЛИНІ: обласний мистецький конкурс

Близько сотні учасників зібрав цього року обласний мистецький конкурс «Молоді таланти Волині», який відбувся 21 квітня у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж».

Привітав учасників конкурсу ректор Петро Бойчук і запевнив у підтримці кожної талановитої дитини.

Аби у конкурсі могли взяти участь усі бажаючи, організатори передбачили змішану форму проведення – очну і дистанційну, що значно розширило географію конкурсантів. Окрім учасників з Волині, свої вміння і таланти демонстрували школярі з Вінницької, Дніпропетровської, Київської, Рівненської, Харківської, Черкаської, Чернігівської, Хмельницької областей.

Конкурс проводився у двох вікових категоріях  – серед школярів  9 та 11 класів у двох номінаціях: спів та гра на музичному інструменті.

За підсумками виступів, які оцінювали професійне журі – заслужені артисти, працівники культури, освіти України, керівники художніх колективів,

Гран-Прі у номінації спів здобула  Соломія Ваніцька – вихованка Рівненського міського палацу культури, а у номінації гра на музичному інструменті – Віктор Вакулінський, учень Луцького ліцею №28. Троє учасників вибороли дипломи І ступеня, семеро – дипломи ІІ ступеня і восьмеро – дипломи ІІІ ступеня. Аби підтримати талановитих дітей, організатори нагородили не лише переможців, а й вручили відзнаки усім конкурсантам та їх наставникам.

Після конкурсу учасники мали змогу познайомитись із Луцьким педагогічним коледжем, побачити матеріально-технічну базу, поспілкуватись зі студентами та викладачами. Вразили школярів та їх батьків виступи студентів коледжу, котрі підготували для них невелику концертну програму. А ближче знайомство у невимушеній атмосфері дало дітям змогу визначитись із подальшим навчанням.

БІЛЬШЕ ФОТО