Ви зараз переглядаєте Шекспір 460: українська візія

Шекспір 460: українська візія

24 квітня разом зі студентками 21-22ДО груп побували на чудовому мистецькому дійстві «Шекспір 460: українська візія», організованому читацьким клубом «ЛітЕра» Читацький клуб “ЛітЕра” в соціокультурному просторі «Мистецький».

Для студенток, які вивчають курс «Основи красномовства та сценічної майстерності», було надзвичайно пізнавально поринути у світ шекспірівського мистецтва на сцені. Адже кожен твір геніального письменника крізь сотні століть лишається актуальним не лише з погляду літератури, а й театрального та риторичного мистецтва.

Усі фрагменти шекспірівських творів було дуже влучно відібрано і майстерно зіграно. Відчувається авторський почерк літерівців та їхньої креативної натхненниці Наталії Іванівни Дзямулич Наталя Дзямулич🫶

Дякуємо за такий чудовий захід! Ми отримали не лише естетичне задоволення, а й приклад для практичних занять по сценічній майстерності.

Окреме спасибі за українську візію – бачення українського сьогодення крізь призму класичної світової літератури – це те, що так потрібно нині всім нам