Ви зараз переглядаєте Відбулось засідання Методичної ради № 11Луцького педагогічного фахового коледжу Комунального закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради

Відбулось засідання Методичної ради № 11Луцького педагогічного фахового коледжу Комунального закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради

На черговому засіданні Методичної ради Луцького педагогічного фахового коледжу 26 червня 2024 року підвели підсумки роботи за навчальний рік, заслухали звіти Голів Атестаційних комісій атестації здобувачів фахової передвищої освіти освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр, проаналізували результати рейтингового оцінювання педагогічних (науково-педагогічних) працівників коледжу, схвалили результати обрання здобувачами фахової передвищої освіти вибіркових освітніх компонентів за відповідними освітньо-професійними програмами, прийняли важливі рішення та сформували план роботи на наступний навчальний рік.
Завідувачі відділень зосередили увагу на особливостях та підсумках організації освітньої діяльності на відділеннях у Луцькому педагогічному фаховому коледжі у 2023-2024 н. р., а голови циклових комісій – прозвітували про роботу циклових комісій та результати підвищення кваліфікації педагогічних (науково-педагогічних) працівників Луцького педагогічного фахового коледжу за другий семестр 2023-2024 н. р. Обговорили результати опитувань педагогічних (науково-педагогічних) працівників та здобувачів освіти щодо академічної доброчесності та якості освіти в коледжі та зробили відповідні висновки щодо роботи в цьому питанні на наступний рік.
Методична рада Луцького педагогічного фахового коледжу визначила ключові напрямки для вдосконалення роботи та розробила план дій на наступний навчальний рік. Це дозволить забезпечити подальший розвиток коледжу, підвищити якість освіти та готувати висококваліфікованих фахівців.