Ви зараз переглядаєте ПІДСУМКИ РОБОТИ, НОВІ ЗДОБУТКИ, ДОПОМОГА ЗСУ

ПІДСУМКИ РОБОТИ, НОВІ ЗДОБУТКИ, ДОПОМОГА ЗСУ

28 червня відбулось останнє цього навчального року засідання Вченої ради Закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж».
Інклюзивна культура, академічна доброчесність та якість освіти, робота Ради молодих науковців, підсумки атестації здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр та інші важливі питання обговорили учасники зібрання.
Проаналізували результати рейтингового оцінювання роботи професорсько-викладацького складу, роботу Вченої ради та виконання прийнятих рішень впродовж 2023-2024 н. р
Затвердили:
– результати обрання здобувачами вищої освіти освітнього ступеня бакалавр галузей знань (спеціальностей) вибіркових освітніх компонентів за відповідними освітньо-професійними програмами;

– ліміт стипендіатів на І семестр 2024-2025 н. р. та кандидатури на призначення Іменних стипендій;

– зміни до Правил прийому до Луцького педагогічного фахового коледжу Комунального закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра у 2024 році.
І на завершення заслухали звіт про використання коштів для ЗСУ, спланували організацію освітнього процесу на І семестр нового навчального року та розподіли навантаження науково-педагогічних працівників.
В підсумку ректор Петро Бойчук подякував колегам за якісну та злагоджену роботу впродовж усього навчального року, успіхи студентів у навчанні, спорті, мистецьких конкурсах, потужну волонтерську діяльність на підтримку ЗСУ.

БІЛЬШЕ ФОТО