Ви зараз переглядаєте Аналіз освітньої діяльності та пріоритетні напрямки на 2024-2025 навчальний рік

Аналіз освітньої діяльності та пріоритетні напрямки на 2024-2025 навчальний рік

Традиційно напередодні Дня знань 30 серпня у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» відбулось розширене засідання Вченої та педагогічної ради.
На початку засідання ректор Петро Бойчук вручив Почесну грамоту Міністерства освіти і науки України старшому викладачу кафедри педагогіки та психології Олені Пуш та відзначив кращих працівників коледжу. У своєму виступі детально проаналізував освітню діяльність закладу за минулий рік, роботу структурних підрозділів, успішність студентів, подякував педагогам за вагомі здобутки в спортивній, мистецькій та волонтерській роботі, визначив пріоритетні напрямки розвитку на 2024-2025 навчальний рік.
Також підсумували результати вступної кампанії, погодили організаційну структуру освітнього процесу на І семестр, затвердили план роботи коледжу на 2024-2025 навчальний рік.
Чимало викликів і завдань стоять перед освітянами, враховуючи третій рік повномасштабної війни, але головне завдання – збереження життя і здоров’я студентів, якісна освіта і допомога ЗСУ.

БІЛЬШЕ ФОТО