Ви зараз переглядаєте УРОЧИСТА ПОСВЯТА У ПЕРШОКУРСНИКИ НА ДЕНЬ ЗНАНЬ (ВІДЕО, ФОТО)

УРОЧИСТА ПОСВЯТА У ПЕРШОКУРСНИКИ НА ДЕНЬ ЗНАНЬ (ВІДЕО, ФОТО)

Понад чотири сотні дівчат та юнаків, вчорашніх школярів, стали студентами Закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж». Урочистості з нагоди Дня знань та посвяти у першокурсники розпочали із вшанування пам’яті полеглих героїв – захисників України, серед яких і випускники коледжу.

«Студентська пора найкраща і треба цим періодом скористатись з максимальною віддачею», – звернувся до першокурсників ректор Петро Бойчук. Це потужний заклад вищої освіти, який готує високопрофесійних фахівців. Тут у вас буде багато можливостей проявити себе, реалізувати і досягнути успіху».

Привітали майбутніх педагогів голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко, перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук, начальниця управління освіти і науки облдержадміністрації Наталія Матвіюк, голова Волинської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Василь Грановський. Кожен з гостей відзначив сильні традиції коледжу, високий рівень кваліфікації випускників його випускників, які надзвичайно затребувані у закладах освіти.

Святим хлібом та піснями вітали першокурсників студенти та педагоги.

За доброю традицією капелан коледжу отець Віктор благословив на успішне навчання, наполегливу працю та окропив присутніх святою водою. А гучний дзвінок від ректора закликав усіх до навчальних аудиторій.

БІЛЬШЕ ФОТО