Ви зараз переглядаєте Дні науки на кафедрі природничо-математичних наук!

Дні науки на кафедрі природничо-математичних наук!

17 травня 2019 року викладачами кафедри природничо-математичних дисциплін було проведено низку заходів у рамках Днів науки в Луцькому педагогічному коледжі.

Доктор педагогічних наук, професор, викладач інформатики О. С. Мартинюк зі студентами 1 курсу, слухачами секції «Електроніка та приладобудування», презентували науково-технічну розробку «Технології проектування та виготовлення засобів для тривимірного прототипування». Викладачі та студенти, присутні на заході, із захопленням спостерігали за роботою 3 D принтера, виготовленого власноруч слухачами секції.

Студенти 21 та 22 групи спеціальності 013 Початкова освіта під керівництвом викладача математики В. О. Корнелюка провели конкурс навчальних проектів з дисципліни «Методика навчання математичної освітньої галузі».

Викладачі та студенти 1-4 курсів відділення «Початкове навчання» відвідали науково-практичний семінар «Основи інформаційної безпеки в контексті сучасних вірусних загроз», модератором якого був кандидат фізико-математичних наук, викладач інформатики Ю. В. Сачук. У роботі семінару взяли участь науковці Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки, зокрема декан факультету історії, політології та національної безпеки, доктор історичних наук, професор А. Г. Шваб, кандидат історичних наук, доцент В. І. Денисюк, заступник декана факультету історії, політології та національної безпеки Т. М. Літковець, кандидат фізико-математичних наук Л. Я. Глинчук. На науково-практичному семінарі було розглянуто питання: «Інформаційна безпека в системі національної безпеки держави», «Інформаційно-психологічне протиборство та фейкові новини в інформаційному просторі», «Сучасні вірусні загрози», «Програмні та технічні засоби захисту й безпеки інформаційних технологій».

Заходи пройшли на високому науково-теоретичному рівні, учасники отримали цікаву інформацію та незабутні враження.