Ви зараз переглядаєте Громадянська позиція педагога – найкращий приклад для студентів

Громадянська позиція педагога – найкращий приклад для студентів

Відповідно до Плану роботи Луцького педагогічного коледжу 15 квітня 2020 року була проведена педагогічна рада. В умовах карантину формат проведення педагогічної ради – дистанційний!
У доповіді заступника директора з виховної роботи Тетяни Оксенчук «Громадянська спрямованість виховної роботи як важливий компонент освітнього процесу у сучасному закладі вищої освіти»було закцентовано насистемі заходів у коледжі щодо формування у здобувачів освіти громадянських компетентностей, визначенні проблем у цій сфері та окресленні шляхів їх вирішення. Викладачі та студенти коледжу долучились до обговорення теми з власними пропозиціями.
Голова педагогічної ради, директор Петро Бойчук наголосив, що найкращим проявом громадянської позиції в сучасних умовах є турбота один про одного, взаємна підтримка, ефективна дистанційна робота студентів та викладачів у домашніх умовах, самоізоляція з метою збереження життя та здоров’я як найважливішої суспільної цінності. Педагогічна рада коледжу також виявила активну громадянську позицію щодо волинських лікарів, які борються із COVID19, та прийняла одноголосне рішення перерахувати Волинській обласній інфекційній лікарні одноденний заробіток кожного працівника коледжу!

Виступ директора

Рішення Педагогічної ради луцького педагогічного коледжу від 15 квітня 2020 року