Ви зараз переглядаєте Наукові вихідні

Наукові вихідні

Надзвичайно плідним цьогоріч виявився науковий вікенд у Луцькому педагогічному коледжі, адже саме 16 травня, в День науки, розпочалися захисти курсових робіт студентів випускних груп освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст. А наступного дня таку важливу наукову сходинку подолали четвертокурсники-бакалаври.

Юні науковці Луцького педагогічного коледжу ділилися своїми враженнями та результатами наукових напрацювань в дистанційному форматі на онлайн-платформах. Важливо, що чимало курсових робіт були присвячені сучасним освітнім тенденціям, тому і студенти, і їхні наукові керівники мали можливість не лише почути про переваги мобільних технологій, а й оцінити їхню ефективність.

Власні наукові студії представили понад 250 здобувачів освіти. Викладачі-наставники відзначили високий фаховий рівень курсових робіт. У своїх дослідженнях здобувачі освіти продемонстрували розуміння всіх принципів Нової української школи і вміння застосовувати їх на уроках у молодшій школі, адже більшість наукових робіт ґрунтувалися на педагогічному експерименті, проведеному під час переддипломної практики. Зазначимо також, що студенти дотримувалися правил академічної доброчесності та продемонстрували високий рівень опрацювання наукової літератури.

Щиро вітаємо всіхздобувачів освіти з успішним захистом курсових робіт і сподіваємося, що новий досвід неодмінно стане вам у пригодів майбутньому. Зичимо успіхів на фінішній прямій до омріяного фаху!