Ви зараз переглядаєте З амбітними планами у Новий рік

З амбітними планами у Новий рік

Напередодні Нового року ректор Петро Бойчук привітав колектив та студентів з новорічно-різдвяними святами. А колоритний передсвятковий настрій створив фольклорний ансамбль «Кремповеє колесо» КЗВО «Луцький педагогічний коледж» разом зі своїм керівником Оксаною Годлевською, який є лауреатом багатьох міжнародних мистецьких конкурсів.

Рік, що минає, був непростим, але спільними зусиллями його вдалось успішно завершити. У 2020 році Луцький педагогічний коледж змінив свій статус на заклад вищої освіти. Це вдалось зробити завдяки клопіткій праці потужного колективу педагогів на чолі з професійним керівником. І під Новий рік колектив подарував Петру Микитовичу Бойчуку нову табличку з назвою «РЕКТОР».

З амбітними планами, новими перспективами та більшими можливостями, які відтепер відкриваються як для закладу вищої освіти, Луцький педагогічний коледж продовжить свою основну місію у Новому році – підготовку кваліфікованих педагогів для дошкільних, загальних середніх та позашкільних закладів освіти.