Ви зараз переглядаєте Кваліфіковані педагоги – запорука якості освіти

Кваліфіковані педагоги – запорука якості освіти

12 січня у ЗВО «Луцький педагогічний коледж» відбулась нарада в on-line форматі з питань атестації викладачів у 2020-2021 рр.

Із 22 педагогів троє атестуватимуться вперше. Серед них 7 викладачів атестується на підтвердження вищої категорії та педагогічного звання викладач-методист, 1 – на присвоєння педагогічного звання викладач-методист, 6 – на присвоєння вищої кваліфікаційної категорії, 4 – на підтвердження вищої кваліфікаційної категорії, 2 – на присвоєння першої кваліфікаційної категорії, і по 1-му – на підтвердження першої та присвоєння другої кваліфікаційної категорії.

Усі викладачі успішно пройшли підвищення кваліфікації, провели у І-му семестрі відкриті заняття та виховні заходи, які ще триватимуть і у ІІ-му семестрі до 15 березня.

Приємно відзначити, що за останні роки збільшилась кількість наукових публікацій викладачів у фахових виданнях та навчально-методичних матеріалів з професійної тематики. Більше п’яти публікацій за атестаційний період мають ректор Петро Бойчук, який своїм прикладом культивує науку у закладі,   Триндюк В.А., Казмірчук О.А., Тарасюк В.Й., Білозерова О.В., Кардашук Н.В., Лук’янчук М.В. Така професійна активність є запорукою якісних знань, які отримують студенти, навчаючись у Луцькому педагогічному коледжі.