Ви зараз переглядаєте Волинська Весна: перші паростки науки

Волинська Весна: перші паростки науки

V Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Волинська Весна: перші паростки науки» з нагоди 150-річчя від дня народження Лесі Українки відбулася 3 березня 2021 року в онлайн-форматі та зібрала наукову молодь із дванадцяти закладів освіти Києва, Дрогобича, Чернівців, Івано-Франківська, Лисичанська, Самбора, Володимира-Волинського та інших міст України.

У вітальному слові на пленарному онлайн-засіданні ректор Петро Бойчук побажав студентській спільноті творчої наснаги аби відкривати, досліджувати, вивчати актуальні проблеми сучасної освіти.

Цікавими та змістовними були онлайн-виступи студентів Вікторії Арчибасової «Леся Українка і музика», Олени Шевчук «Волинські дороги Лесі Українки», Назара Бащука «Діти родини Косачів», Дар’ї Рибак «Нестандартні уроки в початковій школі та вимоги до їх проведення», Олесі Гавронської «Тьютор – учитель нового формату».

Роботу онлайн-секцій організовували модератори за різноманітними напрямками: Леся Українка в контексті національного та світового вимірів; актуальні проблеми сімейної та дошкільної педагогіки, інклюзивної, початкової і професійної освіти; історико-педагогічні питання в контексті сьогодення; формування здоров’язбережувальної компетентності особистості; сучасні технології навчання та виховання школярів; психологічний вимір особистості.

За результатами конференції укладено електронний збірник матеріалів, де уміщено понад 233 студентських тез. Дякуємо усім студентам та науковим керівникам за активну участь у конференції.

СЕРТИФІКАТИ

ЗБІРНИК