Ви зараз переглядаєте Обмін досвідом із колегами з Вінничини

Обмін досвідом із колегами з Вінничини

27 вересня у Комунальному закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради відбулась робоча зустріч з делегацією Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу з питань співробітництва та обміну досвідом.

У робочій зустрічі взяли участь ректор Коледжу Петро Бойчук, проректор з навчальної роботи Наталія Борбич, декан факультету початкової освіти та фізичної культури Наталія Денисенко, завідувач кафедри педагогіки та психології  Сергій Марчук та представники Комунального закладу вищої освіти «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж» – заступник директора з навчально-виробничої роботи Валентина Свердлович і декан педагогічного факультету Олена Майданик.

Серед основних питань, актуальних для кожного закладу вищої освіти – ліцензування спеціальностей, акредитація освітньо-професійних програм, пріоритетні напрямки розвитку та розширення додаткових спеціалізацій, відповідно до потреб та запитів суспільства. Колеги з Вінничини переймали досвід роботи унікальної лабораторії, створеної у Луцькому педагогічному коледжу кілька років тому – Нова українська школа, де студенти закладу мають змогу вдосконалювати свої вміння та підвищувати професійний рівень.

Учасники зустрічі обговорили ряд цікавих проектів для подальшої співпраці.