Ви зараз переглядаєте Забезпечення якості освіти в пріоритеті діяльності

Забезпечення якості освіти в пріоритеті діяльності

Системна трансформація для забезпечення нової якості освіти, акредитація освітньо-професійних програм фахової передвищої освіти – ці та інші питання розглянули під час професійного дискурсу у КЗВО «Луцький педагогічний коледж» 22 грудня, який ініціювала Державна служба якості освіти у Волинській області.

У конференції, яка відбувалась у змішаному форматі взяли участь заступники директорів з навчальної роботи закладів фахової передвищої освіти Волині.

Відкрив засідання ректор Петро Бойчук, акцентуючи увагу присутніх на важливості забезпечення якісної освіти, не дивлячись на нові виклики воєнного стану в країні. Також підсумував основні здобути закладу у цьому році.

Модель гармонізації якісної освіти, її інструментарії та практичні аспекти презентувала начальник управління Державної служби якості освіти у Волинській області Ангеліна КОРЕЦЬ.

Учасники конференції підсумували ефективність формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у цьому році та визначили головні завдання на 2023 рік.