Ви зараз переглядаєте Молитовна година у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж»

Молитовна година у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж»

19 січня у день  Хрещення Господнього викладачі Закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» зібрались на спільну молитовну годину.

2022 рік приніс українцям багато страждань та випробувань. Останні трагічні події у Дніпрі, Херсоні, Броварах та й інших містах і селах України, де зараз тривають важкі бої, зворушують кожного до невимовного болю.

«У молитві ми звертаємось до Господа з вірою у перемогу та настання миру в Україні. Завдяки нашим воїнам ми сьогодні маємо можливість жити, працювати, виховувати дітей, маємо майбутнє. Нехай Господь береже їх життя, щоб вистояли і повернулись живими до своїх рідних. Тож у нашій молитві ми просимо Господа сили і благословення», – звернувся до присутніх ректор Петро Бойчук.

Після спільної молитви капелан коледжу отець Віктор окропив присутніх священною водою і побажав витримки та сили пережити війну і плідної праці заради гідного майбутнього України.

Сльози на очах і щем у серці викликали пісенні молитви студентів і викладачів коледжу.

Сьогодні ми дякуємо нашим захисникам і віримо у справедливу перемогу України!

Усі присутні активно долучились до благодійного збору коштів, які підуть на закупівлю найнеобхіднішого (одягу та спорядження) для викладача коледжу, котрий сьогодні захищає українські землі.

ФОТО