Ви зараз переглядаєте Участь у сесії-рефлексії щодо імплементації спецкурсів і навчальних дисциплін у ЗВО, які є учасниками проекту співпраці з The LEGO Foundation

Участь у сесії-рефлексії щодо імплементації спецкурсів і навчальних дисциплін у ЗВО, які є учасниками проекту співпраці з The LEGO Foundation

14 березня 2023 року команда КЗВО «Луцький педагогічний коледж» взяла участь у онлайн сесії-рефлексії щодо імплементації спецкурсів і навчальних дисциплін «Діяльнісний підхід у початковій школі» і «Гра у закладах дошкільної освіти: цілісний погляд, системний підхід» у закладах вищої освіти, які є учасниками проекту співпраці з The LEGO Foundation. Проєкт реалізується за підтримки Міністерства освіти і науки України та спрямований на впровадження діяльнісного підходу в підготовці вчителів початкових класів та вихователів закладів дошкільної освіти.

Під час презентації представники закладів освіти наголошували на виявленому інтересі науково-педагогічних працівників та студентства щодо змісту запропонованих спецкурсів, нових підходів, технологій та методів навчання та викладання.

У онлайн сесії-рефлексії взяли участь доктор філософських наук, доцент Н. В. Іванова, яка амбасадоркою реалізації проекту у нашому закладі, а також тренери-викладачі (О.А. Стельмащук, М.І. Замелюк та С. В. Савчук), які впроваджують спецкурси в освітній процес. Представники The LEGO Foundation презентували змістовну частину проекту, його завдання та особливості здійснення в умовах сьогодення. А заклади освіти презентували прикладні аспекти його реалізації.