Ви зараз переглядаєте Педагогічна рада з доповіддю на тему: «Професійно-практична підготовка студентів як чинника позиціонування коледжу на ринку освітніх послуг»

Педагогічна рада з доповіддю на тему: «Професійно-практична підготовка студентів як чинника позиціонування коледжу на ринку освітніх послуг»

22 березня 2023 року у КЗВО «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради відбулося засідання педагогічної ради. З доповіддю на тему: «Професійно-практична підготовка студентів як чинника позиціонування коледжу на ринку освітніх послуг» виступила кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри педагогіки та психології, заступник директора з навчально-виробничої роботи – Олена Пуш.

Наголошувалось, що за останні роки коледж налагодив плідну співпрацю з органами державного управління, місцевого самоврядування та громадськими організаціями у різних регіонах Волинської області. Більшість студентів проходить педагогічну практику в освітніх закладах різних типів і форм власності Луцької територіальної громади.  Позитивні відгуки про студентів-практикантів висловлюють керівники органів управління освітою, директори і педагоги закладів загальної середньої та дошкільної освіти.

Глибокий науково-педагогічний аналіз означеної проблеми, її обговорення та дискусії показали, що на ринку освітніх послуг Луцький педагогічних коледж позиціонується як заклад, який дає ґрунтовну професійно-практичну підготовку. А вдале проходження педагогічної практики студентів коледжу сприяє їх успішному працевлаштуванню. Результати моніторингу засвідчують, що на сьогоднішній день у більшості освітніх закладів Волині працюють випускники саме Луцького педагогічного коледжу.

БІЛЬШЕ ФОТО