Ви зараз переглядаєте Студентська наукова конференція «Волинська Весна: перші паростки науки»

Студентська наукова конференція «Волинська Весна: перші паростки науки»

22 березня у ЗВО «Луцький педагогічний коледж» відбулась уже VII Всеукраїнська студентська науково-практична онлайн-конференція «Волинська Весна: перші паростки науки».
У конференції взяли участь понад 300 студентів та їх наукових керівників із закладів вищої та фахової передвищої освіти Києва, Львова, Вінниці,Чернівців, Івано-Франківська, Дрогобича, Коломиї, Самбора, Володимира, Любешова, Луцька.
У вітальному слові пленарного засідання ректор ЗВО «Луцький педагогічний коледж» Петро Бойчук відзначив важливість студентських наукових досліджень для розвитку освіти та нових перспектив у післявоєнний період відбудови України.
Партнером-організатором конференції цьогоріч виступив Волинський національний університет імені Лесі Українки. Декан факультету педагогічної освіти та соціальної роботи Володимир Антонюк підкреслив результативність співпраці освітніх закладів та молодих науковців для активізації академічної мобільності студентів та обміну науково-практичним досвідом.
Учасники конференції підготували цікаві та актуальні теми, де розкривали проблеми та перспективи розвитку початкової та інклюзивної освіти, сімейної та дошкільної педагогіки, психолого-педагогічного супроводу здобувачів освіти в умовах війни, виклики у професійній освіті та багато інших важливих науково-практичних досліджень.
Кожен учасник конференції отримав сертифікат, а усі наукові тези опубліковано у Збірнику матеріалів VII Всеукраїнської студентської науково-практичної онлайн-конференції «Волинська Весна: перші паростки науки».

БІЛЬШЕ ФОТО