Ви зараз переглядаєте Міжвузівський науково-практичний семінар «Актуальні проблеми теорії, методології та практики соціальних комунікацій»

Міжвузівський науково-практичний семінар «Актуальні проблеми теорії, методології та практики соціальних комунікацій»

09 травня 2023 року в рамках Днів науки кафедрою документознавства та інформаційної діяльності Академії рекреаційних технологій і права спільно з кафедрою природничо-математичної, світоглядної освіти та інформаційних технологій КЗВО «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради був проведений міжвузівський науково-практичний семінар «Актуальні проблеми теорії, методології та практики соціальних комунікацій» в змішаному форматі.

Мета заходу – обмін досвідом між науковцями у сфері документознавства та інформаційної діяльності та інших галузей соціальних комунікацій, активізація наукової роботи студентів.

У заході взяли участь науково-педагогічні працівники та студенти навчальних закладів, а саме: Луцький національний технічний університет; Луцький фаховий коледж рекреаційних технологій і права; Володимирський педагогічний фаховий коледж імені Агатангела Кримського та інші.

Учасники обговорювали актуальні питання теорії, історії та філософії соціальних комунікацій, нагальні проблеми документознавства, прикладних соціально-комунікаційних технологій, документного забезпечення управління, підготовки фахівців у сфері соціальних комунікацій тощо.

Виступи, обговорення доповідей та проблемні дискусії вкотре засвідчили неоднозначність розвитку інформаційного суспільства в нашій країні та необхідність подальших теоретичних досліджень і практичного вдосконалення процесів соціальних комунікацій.

БІЛЬШЕ ФОТО