Ви зараз переглядаєте Відбулося підсумкове засідання Вченої ради у 2022-2023 навчальному році

Відбулося підсумкове засідання Вченої ради у 2022-2023 навчальному році

28 червня 2023 року відбулося засідання Вченої закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради, на якому підсумовували освітню, наукову, профорієнтаційну діяльність та інші напрями роботи закладу. Розглянули, зокрема, такі питання порядку денного:

  • результати рейтингового оцінювання роботи професорсько-викладацького складу коледжу за 2022-2023 н. р.;
  • аналіз роботи Ради молодих науковців у 2022-2023 н. р. та перспективи діяльності у 2023-2024 н. р.;
  • роль профспілки у формуванні здорового способу життя студентів;
  • про правосуб’єктність учасників освітнього процесу під час дії правового режиму воєнного стану;
  • про підсумки атестації здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр та освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст.

Окрім того, затвердили:

  • результати обрання здобувачами вищої освіти освітнього ступеня бакалавр вибіркових освітніх компонентів;
  • ліміт стипендіатів на І семестр 2023-2024 н.р.;
  • освітньо-професійні програми підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр та освітньо-професійні програми підготовки здобувачів фахової передвищої освіти.

Під час засідання члени Вченої ради обрали завідувача кафедри фізичної культури. Згідно з чинним законодавством, завідувачів кафедр обирає за конкурсом Вчена рада закладу шляхом таємного голосування на п’ять років з урахуванням пропозицій кафедри, Вченої ради факультету та трудового колективу факультету.

Учений секретар закладу Ольга Фаст представила кандидатури претендентів й інформувала членів Вченої ради щодо результатів голосування на засіданні відповідної кафедри та засіданні Вченої ради факультету початкової освіти та фізичної культури. Опісля програмні цілі та завдання кафедри презентував претендент на посаду завідувача -доцент Митчик О. П.

Відповідно до результатів голосування Вчена рада закладу обрала на посаду завідувача кафедри фізичної культури кандидата наук з фізичної культури і спорту, доцента Митчика Олександра Петровича. 

На завершення засідання ректор коледжу Петро Бойчук підсумував важливі здобутки у цьому навчальному році, відзначив високий рівень організації наукової діяльності, позитивну динаміку у зміцненні  наукового потенціалу професорсько-викладацького складу коледжу та розширенні співпраці з освітніми та науковими установами України та зарубіжжя.

За професіоналізм і творчий підхід у реалізації відповідних напрямів освітньої діяльності подяки ректора було вручено голові Ради молодих науковців Аліні Циплюк, старшому викладачеві кафедри філології Олені Стрельбіцькій, проректору з науково-педагогічної роботи та міжнародної діяльності, в.о. Ученого секретаря коледжу Ользі Фаст.

БІЛЬШЕ ФОТО