Ви зараз переглядаєте «Серце б’ється в ритмі Америки»

«Серце б’ється в ритмі Америки»

Навчання студентки Луцького педагогічного коледжу Ольги Богдан в  Northampton Community College стартувало з захопливих і насичених подій. По приїзду до США одразу ж розпочались курси англійської мови. Це був важливий крок, адже вдосконалення мови допоможе легше адаптуватися до нового середовища і краще розуміти не лише навчальний матеріал, але й людей навколо.

Знайомство з іншими студентами програми Community College Initiative (CCI) стало новим початком. Молоді, талановиті люди з різних країн швидко знайшли спільну мову, адже всіх їх об’єднувало бажання вчитися, розвиватися та відкривати нові можливості.

Перше враження від коледжу було незабутнім. Кампус був великий, з сучасними аудиторіями, бібліотеками та комфортними зонами для відпочинку. Кожен день відкривав нові можливості: учасники, студенти програми знайомилася з викладачами, розпочали працювати над проєктами та брали участь у неформальних заходах, які допомагали краще пізнати культуру США і їхню освітню систему.

Одним із найбільш пам’ятних моментів на початку перебування було перше волонтерство на фермі Camel Hump Farm. Разом з іншими волонтерами Ольга Богдан працювала, допомагаючи доглядати за тваринами і підтримувати порядок на території. Це була дивовижна можливість побачити іншу сторону життя в Америці, пов’язану з природою та екологією, чудовий спосіб відчути себе частиною місцевої спільноти та зробити свій внесок у важливу справу, а ще – відчуття, що подорож у США не обмежується лише навчанням – це також про соціальну відповідальність та активну участь у житті суспільства.