Ви зараз переглядаєте «Початок студентського життя по-американськи»

«Початок студентського життя по-американськи»

Другий місяць перебування нашої студентки Ольги Богдан в США був наповнений емоціями, від переживань до радості, адже це період великих змін і нових починань.

«Хто сказав, що студентське життя – це тільки навчання? Бажаючи пізнати американську культуру глибше, час було додати до нього нового звучання. Волонтерство на музичному фестивалі – не лише можливість насолодитися музикою, а й унікальний шанс зануритися в атмосферу американського свята, познайомитися з багатьма цікавими людьми. Крім того, це допомогло розвинути такі важливі навички, як командна робота, стресостійкість та вміння працювати в динамічному середовищі.

Приїхавши в нове місто, важливо відчувати себе комфортно. Тому Ольга, як волонтер, активно включилась в процес адаптації першокурсників. «Допомагаючи першокурсникам заселитися в гуртожиток, я знайшла своїх перших друзів в Америці. Спільна робота згуртувала нас і зробила початок навчання ще цікавішим» – поділилась своїми враженнями Ольга Богдан.           У серпні також стартувало навчання у коледжі. Для Ольги це – Northampton Community College. А її враження найкраще передадуть фото…