Ви зараз переглядаєте Гостьова лекція «Педагогіка індивідуальності як сучасна парадигма формування творчої особистості»

Гостьова лекція «Педагогіка індивідуальності як сучасна парадигма формування творчої особистості»

У Комунальному закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради вже стало традицією підтримувати творче і наукове спілкування з провідними науковцями закладів вищої освіти. Так, 1 листопада 2023 року, в рамках співпраці з Волинським національним університетом імені Лесі Українки відбулася гостьова лекція «Педагогіка індивідуальності як сучасна парадигма формування творчої особистості» Семенова Олександра Сергійовича, доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри загальної педагогіки та дошкільної освіти.

Лектор акцентував увагу на важливості розвитку творчої індивідуальності дитини, ролі педагога у виявленні її унікальних сторін, що в подальшому забезпечить досягнення високих результатів та успіху. Здобувачі освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта усвідомили значущість прояву творчої індивідуальності, що сприятиме формуванню власного стилю професійної діяльності та побудові неординарної життєвої траєкторії.

Лекція відбулася в творчій та дружній атмосфері. Олександр Сергійович підкорив присутніх своєю ерудованістю, харизматичністю, щирістю, оригінальністю подачі матеріалу в поєднанні з високим професіоналізмом та глибиною наукової думки.

БІЛЬШЕ ФОТО