Ви зараз переглядаєте Презентація освітнього проекту «Як починалась війна»

Презентація освітнього проекту «Як починалась війна»

6 листопада до закладу освіти «Луцький педагогічний коледж» із презентацією освітнього проекту «Як починалась війна» завітав представник Міністерства культури та інформаційної політики України Герой України, кавалер ордену «Золота Зірка» Володимир Жемчугов.

У спілкуванні зі студентською молоддю Герой поділився досвідом участі у партизанському русі на Луганщині. Починаючи з 2014 року Володимир Павлович разом із своїми побратимами здійснили понад 30 успішних диверсійних операцій проти окупаційних військ і бойовиків. В одній із сутичок з ворогом він був тяжко поранений. Впродовж року Герой перебував у російському полоні. Сьогодні Володимир Жемчугов веде інформаційну боротьбу, зустрічається з молоддю, ділиться спогадами.

На завершення зустрічі Володимир Павлович подарував студентам коледжу книги про історію та культуру України, про видатних українців. Бібліотека Луцького педагогічного коледжу поповнилася цікавими виданнями від Міністерства культури та інформаційної політики України.

Володимир Жемчугов закликав юнаків та дівчат бути патріотами й захисниками незалежності нашої країни, цінувати національне надбання України, пам’ятати про війну, яка продовжується.

БІЛЬШЕ ФОТО