Ви зараз переглядаєте З новими силами і завданнями розпочинаємо 2024 рік: перша нарада Нового року

З новими силами і завданнями розпочинаємо 2024 рік: перша нарада Нового року

12 січня у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» відбулась перша нарада у Новому 2024 році, у якій взяли участь керівники структурних підрозділів, декани факультетів, завідувачі відділень, кафедр та циклових комісій.

Розпочав нараду ректор Петро Бойчук з короткого підсумку 2023 року, акцентувавши увагу на важливих завданнях, котрі вдалось реалізувати, відзначив успіхи студентів та педагогів, потужну волонтерську роботу на підтримку ЗСУ. Досить напруженим видався кінець року та початок нового, адже у закладі триває акредитація двох освітньо-професійних програм фахової передвищої освіти – «Середня освіта (Музичне мистецтво)» та «Середня освіта (Фізична культура). Петро Микитович подякував колегам за відповідальність та професійність, що створюють гарний позитивний імідж закладу.

– «Цей рік не буде простішим, тому працюватимемо в такому ж дусі єдності, підтримки один одного та злагодженості в роботі. Окрім того, для закладу він буде ювілейним  – відзначатимемо 85-річчя з часу заснування Коледжу».

Також учасники наради проаналізували досить насичений план роботи колективу під час студентських канікул у січні, що налічує понад п’ять десятків різноманітних заходів: навчально-практичні тренінги та майстер-класи, методичні наради та семінари, зустрічі зі стейкхолдерами і навіть спортивні змагання. Усе, аби підвищити свою професійну майстерність та якісно підготуватись до початку ІІ навчального семестру.