Ви зараз переглядаєте Майстер-клас «ФРЕБЕЛЬ-ПЕДАГОГІКА В ДІЇ» майстри: Марія ЗАМЕЛЮК, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії та методики дошкільної освіти; Світлана МІЛІЩУК, викладач кафедри теорії та методики дошкільної освіти

Майстер-клас «ФРЕБЕЛЬ-ПЕДАГОГІКА В ДІЇ» майстри: Марія ЗАМЕЛЮК, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії та методики дошкільної освіти; Світлана МІЛІЩУК, викладач кафедри теорії та методики дошкільної освіти

Як знайти правильний вектор для самостійної постановки запитань та пошуку відповідей на них, розвитку мислення у дітей дошкільного віку? Як задати відкрите запитання? Як перевірити свої припущення?

На ці запитання шукали відповіді разом із учасниками майстер-класу «ФРЕБЕЛЬ-ПЕДАГОГІКА В ДІЇ» майстри: Марія ЗАМЕЛЮК, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії та методики дошкільної освіти; Світлана МІЛІЩУК, викладач кафедри теорії та методики дошкільної освіти.

Протягом практичної роботи (вправа «Задай мені запитання», створення форм життя «Будуємо стадіон»; форм краси «Квітковий фестиваль» тощо) учасники мали нагоду заглибитися у філософію Ф. Фребеля, розвинути творчі здібності та ще раз переконатися у неймовірних потенційних можливостях гри у розвитку дітей.

БІЛЬШЕ ФОТО