Ви зараз переглядаєте УРОЧИСТА АКАДЕМІЯ З НАГОДИ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ  (ВІДЕО, ФОТО)

УРОЧИСТА АКАДЕМІЯ З НАГОДИ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ  (ВІДЕО, ФОТО)

27 червня у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» відбулось свято з нагоди вручення дипломів.

Щирі вітання для випускників з побажаннями вдалого професійного старту лунали від ректора Петра Бойчука, голови Волинської обласної ради Григорія Недопада, начальниці управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Наталії Матвіюк, голови Волинської обласної організації профспілки працівників освіти і науки Василя Грановського, декана факультету, педагогічної освіти та соціальної роботи Волинського національного університету імені Лесі Українки Володимира Антонюка, педагогів, батьків.

Понад 400 випускників Закладу вищої освіти “Луцький педагогічний коледж” отримали дипломи бакалавра та фахового молодшого бакалавра, четверта частина з яких – дипломи з відзнакою. Також кращі студенти нагороджені подяками та кубками за високі досягнення у навчанні, спорті, благодійній діяльності.

Дорогі випускники! Щиро вітаємо Вас із завершенням навчання у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж». Нехай здійсняться усі Ваші мрії і сподівання! Зичимо успіхів, професійного росту, перемоги і миру!

БІЛЬШЕ ФОТО