Ви зараз переглядаєте ШАНУЄМО УКРАЇНСЬКИХ ЗАХИСНИКІВ, ВКЛОНЯЄМОСЬ ПОДВИГУ ГЕРОЇВ

ШАНУЄМО УКРАЇНСЬКИХ ЗАХИСНИКІВ, ВКЛОНЯЄМОСЬ ПОДВИГУ ГЕРОЇВ

«Душу – Богові, життя – Україні, честь – для себе» – патріотичний захід до Дня захисників та захисниць України організували клуб «Всесвіт» (керівник Анатолій Кравець) та вокальна майстерня «Успіх» (керівниця Надія Павлюк) Закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» спільно із Волинською універсальною науковою бібліотекою імені Олени Пчілки.

День захисника і захисниць України – свято не тільки військових, це свято нескорених, свідомих громадян, які вболівають за долю нашої країни, день усіх небайдужих, котрі своєю професійною діяльністю, працею, волонтерською роботою забезпечують захист Україні.

Поряд із чоловіками на захист Батьківщини стали і жінки. У сучасній українській армії кожен десятий боєць – жінка. Вони пліч-о-пліч із чоловіками служать на передовій, освоїли спеціальності снайпера, кулеметника, розвідника, механіка, інструктора, медика.

Вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи нашої держави, мужньо захищаючи рідну землю, і тим хто тепер несе військову службу в зоні бойових дій, їхній відданості українському народові, мужності та героїзму.

На зустрічі були присутні ветерани, учасники бойових дій, які брали участь на Сході та Півдні України: Максим Денисенко, ветеран війни, учасник бойових дій, а також його дружина Людмила Денисенко; Сергій Сак, ветеран війни, учасник бойових дій, стрілець кулеметного відділення.

З вітальним словом до присутніх звернулася виконувачка обов’язків директора книгозбірні Наталія Граніч.

Нікого не залишили байдужими виступи студентів клубу «Всесвіт»,  вокальної майстерні «Успіх» та поетичне слово Анастасії Веснянки.

Учасники зустрічі мали змогу ознайомитись з виставками літератури «До волі, до бою, до Перемоги», а також «Міста героїв».

На згадку про зустріч та з побажаннями перемоги студенти подарували військовим обереги.

БІЛЬШЕ ФОТО